Massages

Van ons lichaam en onze geest wordt iedere dag weer veel gevraagd.
In de tijd waarin we nu leven wordt er veel van ons verwacht.
Werken, kinderen opvoeden, huishouden, sporten en reizen.
We moeten alles met elkaar combineren en soms is dit een lastige opgave.
Om dit vol te houden moet er echter ook ruimte zijn voor ontspanning.
Als dit niet het geval is kan men last krijgen van nervositeit en stress.
U raakt overwerkt en u kunt steeds vaker het gevoel krijgen dat het u allemaal even teveel wordt.
Herkenbaar?

massage salon-belinda

Kijkt u dan eens naar de mogelijkheden tot ontspannen bij Medisch pedicure / Massage Salon Belinda.
Buiten het vak medisch pedicure heb ik mij namelijk ook gespecialiseerd in het geven van diverse ontspannende massages.
De massages zijn allen gericht op algemene ontspanning van lichaam en geest en zijn niet bedoeld om chronische/medische klachten te verhelpen.
Ik adviseer een oude slip en/of kleding aan trekken, soms kan de olie vlekken in de kleding achter laten, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk!

Cupping Massage

Cupping massage is van oorsprong een Chinese massage, om hardnekkige, plaatselijke pijn- en energieverstoringen te behandelen.
Cupping word gedaan door silliconen cups op de huid te plaatsen die vacuĆ¼m worden gezogen.
Door de techniek word de huid licht opgetild. Gifstoffen in spieren en gewrichten worden niet altijd even gemakkelijk afgebroken, hetgeen kan zorgen voor blokkades en ongemakken(pijn).
Gifstoffen worden door cupping aan het huidoppervlak gebracht en dus makkelijker afgevoerd.
De doorbloeding van weefsels en spieren word sterk verbeterd. Na afloop van deze massage voelt U zich mentaal en fysiek een stuk fitter.
Tegelijkertijd worden de emoties die bij de drukpunten horen los getrild met als gevolg algehele ontspanning.
Goed voor huid, spieren, gewrichten en het algehele zenuwstelsel te bevorderen.

Vooral te gebruiken bij:
-algehele ontspannings massage
-schouder/nekklachten
-spanning
-migraine
-rugklachten

Eveneens zeer geschikt als aanvulling op een anti cellulitus en/of andere afslankbehandelingen, aangezien het gebruik van de cups het afvoeren van vocht en vet uit de weefsels en vetcellen vergemakkelijkt.

Cupping Massage

Ontspannings Massage

Deze algehele lichaamsmassage heeft als doel, het laten ontspannen van de spieren,
het activeren van de doorbloeding en het afvoeren van het lymfevocht.

Door het kneden en wrijven van de huid wordt het weefsel gemasseerd.
De opgeslagen afvalstoffen komen vrij en worden afgevoerd.

Deze massage is pure verwennerij voor lichaam en geest.
U hoeft even helemaal niets behalve ontspannen en de drukte van alledag vergeten.

Na de massage voelt u zich als herboren.

Ontspannings Massage

Hotstone Massage

is een combinatie van ontspanningsmassage en hete basalt stenen. Deze massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Er ontstaat door de warmte een diepere ontspanning, bloed en lymfe gaan beter stromen. Blokkades in spierweefsel worden door de massage en de warmte makkelijker opgelost. Basalt stenen zijn vulkanische stenen die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium, ze slaan warmte zeer goed op, houden deze vast en geven de warmte geleidelijk weer af.

Hotstone Massage

Hammam Massage

Tijdens deze hammam massage wordt gebruik gemaakt van een zeepzak om je lichaam te bedekken met een laag schuim, warme basaltstenen, warme doeken en een heerlijk geurende massage olie. De massage word gecombineerd met een zogenaamde scrubbing, zo word de huid ontdaan van dode huidcellen. De bloeddoorstroming word gestimuleerd, de spieren raken ontspannen en de afvalstoffen worden direct afgevoerd door je lichaam. De combinatie van een heerlijke geur en het zachte gevoel van de zeepschuim , zorgen  voor een ultieme ontspanning. Na afloop voelt de huid zijdezacht aan. Doorgaans word bij deze massage de gehele achterzijde van het lichaam behandeld.

Hammam Massage

Lichaamspakking

De massage met lichaamspakking is vergelijkbaar met de ontspanningsmassage, met het verschil dat u na deze massage in folie word ingewikkeld, voor een nog betere afdrijving van afvalstoffen. Terwijl u warm bent ingepakt kunt u heerlijk wegdromen op rustgevende muziek terwijl u geniet van een heerlijk ontspannende hoofdmassage. Deze massage heeft een extra voedende en verzachtende werking op uw lichaam, u ervaart totale ontspanning. Het verbetert de bloedcirculatie, werkt vocht afdrijvend en regenereert. Uw huid word gladder en zachter.

Voetreflex Massage

Het zenuwstelsel van uw voeten is heel fijn vertakt en staat in verbinding met de rest van het lichaam. Door middel van een ontspannende voetreflex-massage kunt u bepaalde energie-verbindingen, andere lichaamsdelen, organen en klieren in hun functie beinvloeden en weer in evenwicht brengen. Voetreflex massage kan op bijna iedereen toegepast worden, het heeft te maken met het gezond houden van het lichaam. Doel van deze behandeling kan zijn gelegen in het voorkomen dan wel bestrijden van klachten of symptomen van lichamelijke of geestelijke/emotionele aard. Voeten zijn vaak de meest belaste lichaamsdelen. Ze dragen de hele dag uw gewicht en hoe langer u loopt of staat, hoe vermoeider ze worden. Een zalige voetreflexmassage is daarom een puur genot. Ook mogelijk in combinatie met een voetbehandeling.

Call Now Button